top of page

Er du vores næste behandler?

Bliv en del af vores behandler program 

Vidste du at allerede nu har formidlet flere hundrede tandretningsopgaver videre til klinikker rundt omkring i hele Danmark.

Flere forundersøgelser

Flere invisalign kunder

Undgå at spilde penge på dyre google ads kampagner

Det er stadig gratis, at blive en del af vores Invisalign behandler program 

Som samarbejdspartner i vores behandler program, får du mulighed for at tiltrække kunder til din klinik via. vores tilbudskartotek.

Vi er en af de største formidlere af invisalign behandlinger i Danmark. Vores vision er at give dig, som behandler en lettere tilgang til kunder, ved at tilbyde dig seriøse henvendelser på tandretningsopgaver.

Vi sørger for at tandretningsopgaven er verificeret og seriøs, inden du som behandler bliver bedt om at lave et estimeret tilbud til kunden.

Der er mange fordele ved at være med

Flere invisalign kunder

Vi giver adgang til flere kunder

Seriøse henvendelser

Vi verificere opgaven, inden vi sender opgaven videre til dig.

Direkte besked

Når vi har en kunde, som matcher din klinik, så får du direkte besked

Billigere at tiltrække invisalign kunder

Du skal ikke bruge mange tusinde kroner på google ads, for at få nye invisalign kunder.

Hvad skal jeg som invisalign behandler gøre?

Når du som behandler er godkendt og oprettet i vores behandler kartotek. Så skal du intet foretage dig, før vi kontakter dig.

Når en efterspørgsel på invisalign passer til dine behandlingsmuligheder og geografisk placering. Vil vores team kontakte dig på telefon, og tilsende dig følgende materiale på kunden.
 

  • Kundens egen beskrivelse af sine tænder

  • 3 billeder af kundens tandsæt (Sammenbidt, let åbent og med et højt gab) 

  • Kundens vurdering af tandsæt stilling lige nu (Overbid, Underbid, skæve tænder, fortæt siddende tænder, krydsbid, åbentbid, og/eller tænder med mellemrum)

  • Er kunden medlem af Danmark

Når du har gennemgået tandretningsopgaven og godkendt, at du gerne vil sende kunden et til tilbud, samt tidspunkter kunden kan komme til yderligere forundersøgelse. 

Du sender du os en kort beskrivelse af tandretningsopgaven, samt et estimeret tandretnings beløb, med en variation på maks 5000 Kroner. Samt dato og tidspunkter kunden kan vælge at komme til forundersøgelse.

Hvis kunden accepterer dit tilbud, vil du modtage en booking bekræftelse på en forundersøgelse, og du vil modtage alle kundens informationer, og alt kommunikation vil nu blive mellem jer og kunden.

Vi finder seriøse kunder - Så du kan koncentrere dig om det du er bedst til

Hvordan kan jeg give tilbud og vinde opgaver igennem invisaligntilbud.dk?
 

Hos invisaligntilbud.dk sørger vi for at få alt den viden der krævet, for at du som tandlæge kan give kunden et tilbud. Det forventes at tilbuddet du giver kunden rammer inden for et interval, som maksimalt er 3000-5000 kroner fra den endelige pris, der gives til kunden efter forundersøgelsen.
For at kunne modtage opgaver igennem vores service, skal du du udfylde behandler formularen. Her vil du som behandler blive kontaktet, og vi aftaler yderligere om, hvordan vi kan hjælpe hinanden.

Hvordan kan det være en fordel at buge invisaligntilbud til at få nye kunder?

 

Det kan være utrolig dyrt skulle skaffe nye invisalign kunder. Fordi det er meget dyrt at annoncere på google, og konkurrencen er meget høj. Det betyder at en kunde hurtigt kan koster 1000 kr. eller endda mere. 

Hos os betaler du kun pr. kunde, som vælger at booke en forundersøgelse hos jer. 
 

bottom of page