top of page
Tandretning med invisalign på Frederiksberg

Bøjletandlæge, tandregulering med invisalign Frederiksberg – Vælg den bedste og billigste tandlæge

Smilende dame

Få det smil du altid har drømt om, og lad være med at skjule dit smil på grund af skæve tænder eller mellemrum mellem fortænderne?

 

Tænker du en gang imellem når du ser dig selv i spejlet, eller når du er til sociale arrangementer? Hvis ja, er det på tide at gøre noget ved det! Invisalign kan give dig de lige, hvide, smukke tænder, som du altid har ønsket dig, uden at skulle gå med de grimme metalbøjler.

Dine flotte lige hvide tænder vil ikke kun forbedre dit udseende, men det vil også øge din selvtillid og få dig til at føle dig mere komfortabel i sociale situationer. Der findes et hav af invisalign tandlæger på Frederiksberg, men hvem er den bedste, og hvilken skal du vælge. Det er ikke nemt, det er en jungle! Derfor hjælper vi dig her.

Priserne for tandretning med invisalign på Frederiksberg kan variere meget, og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige tandlæge, eller kan det blive en rigtig dyr omgang.

Priser fra 25.000 kr.

Priser på Frederiksberg - Vælg den rigtige invisalign tandlæge på Frederiksberg, ellers bliver det en dyr omgang

 • Pris for retning af tænder i overmunden af invisalign tandlæger på Frederiksberg
  Priserne starter fra omkring 10.000 kroner.
  Dette er hvis du skal have rettet en tand. Skal du have rettet de fleste over de synlige fortænder i overmunden starter prisen fra omkring 20-25 tusinde kroner.

 • Pris for retning af tænder i undermunden - invisalign Frederiksberg
  Du skal forvente at prisen starter fra omkring 20.000 kroner
   

 • Pris for retning af både overmund og undermund med invisalign
  Prisen for invisalign tandretning af både overmund og undermund starter fra 20.000 Kroner
  Afhængigt af hvad du skal have lavet, koster det op mod 45-50 tusinde kroner.

 

Ønsker du at høre dine muligheder, om hvad det ca. koster dig at få rettet dine tænder uden at skrive dig op til noget. Så book en konsultation med Clearli.

Mød de rare tandlæger fra clearli på Frederiksberg og book et møde med dem.

Hvad er en invisalign bøjletandlæge og hvilken type behandling kan man få hos tandlæger på frederiksberg?

Vælg en tandlæge med erfaring og invisalign certificering.

At finde den rigtige tandlæge for dig kan være svært, for der er mange. Men det vigtigste er at du vælger en invisalign tandlæge på frederiksberg med Invisalign certificering, altså en med uddannelse fra invisalign selv.

Hvad er invisalign?

Invisalign Consultation

Invisalign-bøjler består af en række tynde gennemsigtige plastik-bøjler, der passer direkte over dine tænder. De små plastikskinner skal udskiftes hver 2-4 uge for at sikre, at dine tænder fortsat bevæger sig ind i den korrekte position. I de fleste behandlingstilfælde bruges mellem 12-48 skinner, for at nå det ønskede resultat.

Du skal ikke være bekymret!
Nogle mennesker kan være bekymrede for, at deres invisalign skinner vil være synlige for andre, men Invisalign-bøjler er næsten usynlige! De fleste mennesker vil ikke engang vide, at du har dem på.

Sådan starter din invisalign behandling

 1. Mød din tandlæge til en forundersøgelse, og få scannet dine tænder
  Det første møde tager oftest ikke meget mere end 15-30 minutter.
  Når du skal finde ud af om du gerne vil have rettet dine tænder med invisalign, booker du en forundersøgelse hos en invisalign tandlæge. Tandlægen vil høre dig, om dine ønsker og mål. Udfra en dyb 3d scanning af dine tænder, vil tandlægen lave et billeder af dit smil før og efter en eventuelt behandling.

 2. Tandlægen laver din behandlings plan.
  Regulering af dine tænder simulerer tandlægen i et software program, som viser hvordan dine tænder stille og roligt kan rykkes til den ønskede position. Tandlægen vælger her din behandlingsplan, og bestiller alle dine invisalign plastbøjler, som tandlægen inden for få dage vil modtage, og derefter kan din behandling starte.
   

 3. Du vil få udleveret en invisalign bøjler.
  Når tandlægen efter nogle dage modtager dine invisalign bøjler, kan din tandreguleringsbehandling starte. Her vil du få længere beskrivelse af, hvordan du skal håndtere dine invisalign plastbøjler, og hvordan du skal passe på dine tænder.
   

 4. Din behandling starter.
  Når din invisalign behandling er startet, så vil du jævnligt skulle besøge din tandlæge for at få et opsyn om alt forløber som det skal.

Få en gratis forundersøgelse - ved vores mest anbefalede tandlæge

Du kan altid få en gratis forundersøgelse, for at høre hvad invisalign kan gøre for dig.
Vi anbefaler clearli på Frederiksberg, hvis behandlere har over 20 årserfaring med tandretning.

Du kan meget simpelt booke et møde med dem her:

Clearli_final.png

Fordele ved at vælge en rigtig invisalign tandreguleringstandlæge frem for en almindelig tandlæge

At få sine tænder rettet er ikke noget, du gør hver dag. Så når det kommer til at finde den rette tandlæge til at udføre din behandling, skal du sikre dig, at du finder den bedste til reguleringen af dine tænder.

Den bedste mulighed for tandretning i dag er Invisalign plastskinner. Vælg altid en tandregulerings tandlæge på Frederiksberg med den rigtige certificering, hvis du bor i København.

tand operation

Vælg den rigtige behandler

Det aller vigtigste at være opmærksom på når du skal vælge en invisalign tandlæge til din behandling er, at tandlægen skal have en gyldig invisalign certificering, og at tandlægen har erfaring med tandregulering.


Hvordan sikre du dig så det?
 

Det kan være svært at vurdere, om den enkelte tandlæge har en certificering via deres hjemmeside. Det nemmeste er at ansøge om 2 tilbud fra 2 certificerede invisalign tandlæger nær dig igennem invisaligntilbud.dk så sørger de for at tandlægerne som kontakter dig med et tilbud har den rette godkendelse for at må lave invisalign tandbøjle regulering.

Fordele ved invisalign bøjlen frem for almindelige metal bøjler

​Invisalign er usynlige og passer perfekt på dine tænder:

Invisalign blev udviklet for at give patienter en mere diskret og behagelig måde at få deres tænder rettet på. I stedet for at bruge metalbøjler, der kan være synlige og generende, bruger Invisalign usynlige plastikbøjler, der passer perfekt til dine tænder. De fleste mennesker vil ikke engang bemærke, at du har dem på!
 

Invisalign bøjlen er behagelig og forsager ingen form for ubehag:

En anden fordel ved Invisalign er, at de er meget mere behagelige end traditionelle metalbøjler. Da de er lavet af blød plastik, og de vil ikke irritere din mund eller forårsage nogen former for ubehag.

Den eneste ulempe ved invisalign bøjlen er:
Den skal tages ud når man skal spise:

Det er dog ikke alle tandlæger, der kan give Invisalign-behandlinger
Vælg en tandlæge på Frederiksberg med den rigtige certificering!

Du skal gå til en certificeret Invisalign-tandlæge for at få Reguleret dine tænder korrekt. Vælger du en erfaren tandlæge, har tandlægen ofte rettet flere tusinde tænder igennem sig tid, som certificeret invisalign behandler.

Få 2 tilbud fra erfarne certificerede invisalign tandlæger nær dig

Få 2 tilbud

Hvad gør du hvis du ikke har råd til at få rettet dine tænder?

Beregn Besparelser

Nogle gange skal man vente lidt længere på at få rettet sine tænder, især hvis man ikke har råd til det lige nu. Men der er heldigvis flere muligheder for at finansiere din tandretning med Invisalign.

Patientlaan tilbyder lån til patienter, der ønsker at få rettet deres tænder med Invisalign eller anden form for tandbehandling. Lånet dækker altid behandlingsomkostningerne helt, og du kan selv vælge, hvor meget du ønsker at afdrage hver måned.

Patientlaan giver dig altså mulighed for at få rettet dine tænder med Invisalign uden at skulle bekymre dig om økonomien. Lige meget hvor stort eller lille et beløb du vælger at afdrage hver måned, sikrer Patientlaan dig en fast rente. På den måde kan du let planlægge og budgettere din tandbehandling, så den passer perfekt ind i din hverdag - uden unødig stress og bekymringer.

Hvordan ansøger jeg?

Du ansøger nemt og hurtigt online på www.patientlaan.dk - det tager kun 5 minutter! Herefter vil du modtage svar pengene indenfor 24 timer - oftest endnu hurtigere. Det betyder at du allerede dagen efter du sender ansøgningen kan takke ja til tilbuddet du har fået på retning af dine tænder med invisalign. Der er altså ingen grund til at vente med drømmene om flotte og hvide tænder.

Få støtte fra sygesikring Danmark til din invisalign behandling

 

Når du skal have reguleret dine tænder med invisalign, af en tandlægerne på Frederiksberg, så kan det være at du kan få støtte fra sygeforsikring Danmark.
Hvor meget du kan få i støtte afhænger af hvilken gruppe du er medlem af.
Det fleste, som er medlem kan få op mod 2000 Kroner i støtte afhængig af det enkelte forløb. Men det skal du ikke bekymre dig om at undersøge nærmere, for det sørger din tandlæge for at gøre for dig.

Du kan booke en gratis konsultation her igennem vores anbefalede tandlæge, som har over 20 års erfaring i tandretning, og høre nærmere om prisen på invisalign tandregulering for dig.

Hør nærmere her.

Du kan eventuelt også se nærmere her hvad det koster at få rette forskellige tandstillinger, som krydsbid, skævetænder eller hvis du har mellemrum mellem dine tænder - Se invisalign priser

Er der andre uforudsete udgifter når man får invisalign behandling af tandlæger på Frederiksberg?

Når du går til en Invisalign-tandlæge, kan der være nogle ekstra udgifter forbundet med behandlingen. Men ofte er alle udgifter inkluderet i det tilbud du modtager før din behandlinger starter. Dog er det vigtigt at vælge den rigtige tandlæge, for ikke at blive overfuset af ekstra regninger. Invisaligntilbud.dk sørger for at du får 2 tilbud, som er gældende, og derved sikre du dig, at du ikke har yderligere omkostninger når du først er startet din behandling.


Hvis du bliver opkrævet for ekstra udgifter kan det være grundet følgende:

 

 1. Rensning af invisalign bøjlerne.
  (De skal være meget rene, for ikke at der sidder karius og bakterier og laver skade på dine tænder.)

   

 2. Rensnings af dine tænder, fordi du ikke har holdt dine bøjler rene nok.
  ( Denne kan medføre unødvendig skade på dine tænder grundet bakterier.)

Du må ikke indtage drikkevare sodavand eller juice mens du bruger invisalign!

 1. Du må ikke drikke sodavand 
  (Dine tænder vil ligge i et syre sukker bad, i invisalign bøjlen. Det skaber det bedste forudsætninger for at bakterier kan lave huller i dine tænder.)

   

 2. Du må ikke drikke saftevand eller andet sukkerholdige drikke
  ( En sukker membran vil lægge sig i dine invisalign bøjler, og dette vil også give bakterierne den bedste forudsætning for at lave huller i dine tænder.)

Det skal vi være opmærksom på efter din invisalign behandling

Når tandlægen anvender Invisalign bøjler til tandregulering, er der nogle ting, du skal være opmærksom på for at sikre, at behandlingen forløber som planlagt. I de første par dage efter start af hver ny bøjle, vil tænderne være lidt ømme og følsomme. Dette er normalt og forsvinder inden for et par dage. Det anbefales også at undgå at spise for hårde eller faste fødevarer i de første par dage. Hvis du har en tandkrone eller bro, kan dette tage lidt tid at vænne sig til invisalign, men det gør ikke noget for behandlingen.

 

Børst dine tænder grundigt efter hvert måltid!

Når du spiser og børster tænder, skal du fjerne invisalign skinnen, husk altid at børste dine tænder grundigt inden du tager din invisalign skinne på igen.

Red tandbørste

Gode råd til, når man skal vælge sin bøjletandlæge

Når det kommer til at vælge en tandlæge, er der et par ting, du bør huske på. Først og fremmest er det vigtigt at finde en erfaren tandlæge, der kan give dig de resultater, du leder efter. Hos invisaligntilbud.dk sikre du dig tilbud fra tandlæge, som har mange årserfaring, og den rigtige invisalign certificering. De sikre dig at tandlægerne du modtager tilbud fra, bruger den nyeste teknologi på området, og at de hvertår opdaterer deres invisalig certificering.

 

Vælger du at få 2 tilbud fra invisaligntilbud.dk så kan du altid få en gratis konsultation inden du takker ja til det enkelte tilbud. Få dine 2 tilbud her, og kom i gang med din invisalign behandling allerede inden for 2 uger.

Skal jeg bruge clearaligners eller invisalign?

Clearaligners og invisalign er begge usynlige bøjler, der bruges til at rette tænder. Clearaligners er lavet af klar gennemsigtigt plast, der passer over dine tænder, og de er specialfremstillet, så de passer til din mund. Invisalign er også lavet af klar plast, som består af en række specialt fremstillen plastikbøjler, der gradvist flytter dine tænder på linje.

 

Både clearaligners og invisalign er stort set usynlige, når de bæres, så de er et godt valg for folk, der ønsker at rette deres tænder, uden at nogen ved det.

Derudover er begge typer bøjler mere behagelige at have på end de klassiske togskinner, og de kan tages af til spisning og rengøring.

Invisalign kan dog være et bedre valg for folk, der har komplekse tandproblemer, fordi bøjlerne kan tilpasses til at løse specifikke problemer. I sidste ende vil den bedste type usynlige bøjler til dig afhænge af dine individuelle behov og præferencer.

Det betyder også at nogle tandlæger foretrækker clearaligners frem for invisalign, men i bund og grund gør det ikke nogen forskel. De to typer af tandbøjler retter dine tænder på nærmest præcis samme måde.

Få en gratis konsultation ved Clearli

bottom of page