top of page

Sådan får du det bedste resultat med invisalign Odense

Når man skal vælge den rigtige behandler til sin invisalign behandling i Odense, er det vigtigt, at man finder en klinik, som har et højt fagligt niveau og kan give dig den bedste behandling.

I Odense kan du finde flere klinikker, som er specialister i invisalign behandlinger. Der alle har en lang række dygtige behandlere ansat, som er dedikerede til at give dig en god oplevelse under din behandling. Invisalign behandlerne i Odense vil sørge for, at du altid får den bedste rådgivning omkring din invisalign behandling – uanset om det drejer sig om valg af produkt eller tidsplan for din behandling. Du kan altid få et tilbud fra 2 invisalign behandlere vi anbefaler i Odense inden du beslutter dig for, hvilken behandler du gerne vil gå videre med. Vi sørger for at tilbuddene kommer fra 2 af de bedste og mest erfarne behandlere af invisalign i Odense.

Tandretning med invisalign

Priser fra 15.000 kr.

Kvinde Laughing
Invisalign Consultation

Vælg den rigtige Invisalign behandler i Odense

Der er mange ting, der skal være i orden, når du skal vælge den rigtige behandler. Lige fra hvilken klinik du vil benytte dig af, til prisen og de ydelser, du kan forvente. Det kan være overvældende at finde den rigtige invisalignbehandler i Odense, for der er rigtig mange, og når man googler Invisalign Odense, hvilken behandler skal man så vælge?

Når man skal finde en behandler, der kan hjælpe med at rette tænderne ud, er det vigtigt at finde en i Odense, som har en masse erfaring. Men hvordan ved man hvilken invisalign behandler, som har meget erfaring?
Hvis man kigger efter en invisalign behandler i Odense, er det derfor vigtigt at finde en klinik, som har et godt ry og mange års erfaring. Dette giver dig den bedste mulighed for et tilfredsstillende resultat. Her kan du få et tilbud fra de bedste behandlere af invisalign Odense.

Få rettet dine skæve tænder med invisalign Odense

Er dine lidt tænder skæve? Så kan behandlere af invisalign Odense hjælpe dig med at få et perfekt lige og hvidt smile igen. Invisalign gennemsigtig bøjle system, gør det muligt at rette tænderne uden brug af almindelige togskinner. Når du starter din behandling hos in af invisalign behandlerne i Odense, så vil du få tilsendt en serie af gennemsigtige plastikbøjler, der passer til din mund, og som afhængig af hvor meget du skal have rettet så taget behandlingen ofte mellem 8 måneder og halvandet år. invisalign behandlinger i Odense er blevet meget populært de seneste år pga. den gode kvalitet og det lette brug. Der findes mange behandlere i Odense, så du kan nemt finde en nær dig.

Tandlæge assistent

Få rettet dit overbid med invisalign Odense

Har du fået at vide, at du har et overbid? Hvis det er tilfældet, kan du overveje behandlingsmuligheder med invisalign i Odense.

Invisalign er en populær behandlingsmulighed for overbid, og flere tandlæger i Odense kan hjælpe dig med at rette dit overbid ved hjælp af Invisalign.
Et overbid kan forårsage en række tandproblemer, herunder kæbe smerter, tandslid og huller. Behandling med Invisalign kan rette op på disse problemer og give dig et mere lige smil. Behandlingen varer normalt omkring 12 måneder.


Hvis du er interesseret i at rette dit overbid med Invisalign så få et tilbud fra en behandler i Odense, som har erfaring og tilbyder konkurrence dygtige priser. Udfyld blot formularen her, og modtag 2 tilbud på retning af dine tænder.

Få rettet dit mellemrum mellem dine tænder ved en tandlæge med invisalign odense

Mange kvinder og mænd har et problem med for store mellemrum mellem deres tænder, især imellem fortænderne.
Dette kan være årsag til utryghed og selvbebrejdelser, når man kigger på sig selv i spejlet. Heldigvis er der hjælp at hente. Ved hjælp af en gennemsigtig bøjle, som invisalign odense kan en tandlæge nemt rette dit mellemrum uden synlige togskinner. Denne type behandling er især velegnet, hvis du har større mellemrum mellem dine tænder end gennemsnittet. En invisalign behandling af denne tandretningstype vil typisk tage ca. 1 år, alt efter problemets omfang. Få rettet dit gamle smil ved at benytte dig af en de mange behandlere af invisalign odense!

Unge forretningsmand

Få bleget dine tænder mens du får dem rettet med invisalign

Dit smukke hvide smil kan blive endnu mere pænnere, hvis du vælger den rigtige tandlæge i Odense.
Det er ikke nogen hemmelighed, at det er blevet populært at blege sine tænder – især blandt unge kvinder. Så hvorfor skal du ikke også have perfekte hvide tænder. En tandblegning engang om året kan gøre underværker og koster ikke alverden.

Vil du have et tilbud på retning af dine tænder fra en professionel og certificeret behandler i dit nærområde

Derfor har vi lavet denne liste over de bedste tandlæger i Odense, som vil kunne hjælpe dig med at få det resultat, du drømmer om. God fornøjelse!
Kommer du ikke fra Odense, men derimod København, så se efter invisaling behandlere på Frederiksberg

Hvad er tandretning med invisalign?

Tandretning med invisalign er en moderne behandling, som gør det muligt at rette dine tænder uden brug af metalbøjler eller togskinner. Behandlingen består i, at du får et specielt designet plastikbøjle lavet præcis efter dine tænder, som trækker dem forsigtigt på i den ønskede retning. Retningen kortlægges af en professionel og certificeret tandlæge.

  • Flere end 12 millioner mennesker på verdensplan har allerede fået rettet deres tænder med invisalgin.

 

  • Det smarte med invisalign, er at du kan få dit drømme smil, uden overhovedet at være påvirket af en grim bøjle i den hverdag, for den kan overhovedet ikke ses.

 

Hvad er prisen for tandretning med invisalign i Odense?

I Odense prisen på invisalign ca. den sammen, som i resten af Danmark. Især hvis du vælger tilbuds indhenteren på invisaligntilbud.dk . Så sørger de for at du får de 2 bedste tilbud fra behandlere i Odense.

Afhængigt at hvilken tandretning du skal have lavet, og hvor lang tid den tager, så varierer prisen meget. De billigste du kan få en tandretning for med invisalign er ca. 15.000 kroner, hvor skal du have rettet flere tænder, så kan det koste op mod 55.000 kroner.

Du kan eventuelt se hver, hvad prisen er for at få rettet forskellige tandstillinger - Se prisen på tandretning med invisalign her. Måske du kan finde en ca. pris på retning af dit smil.

Det kan være lidt af et overskud at bruge penge på, hvis man sammenligner med andre byer, men det er dog bestemt ikke dyrt i forhold til andre steder i Europa. Derfor burde du overveje at få behandlet dine tænder i Odense, hvis du gerne vil have en invisalign behandling. Du kan også selv gøre noget for at spare penge på din behandling. Læs mere om det her.

Spar mange penge, hvis du er medlem af Danmark

Er du medlem af Danmark, kan du få op mod 5.000 kroner i økonomiske støtte på retning af dine tænder med invisalign. Det afhænger selvfølgelig af, hvor meget du skal have rettet, og hvor store undersøgelse, tandlægen vurdere at der er behov for.
Den enkelte tandlæge, som hjælper dig med din tandretning sørger for at søge støtte, så du får den rette økonomiske hjælp i dit forløb.

Sådan foregår behandlingsforløbet med invisalign

  1. Først modtager du 2 tilbud fra invisaligntilbud.dk

  2. Du vælger det tilbud du gerne vil fortsætte med.

  3. Tandlægen indkalder til en for forundersøgelse, for at lave en detaljeret plan for retning af dine tænder.

  4. Tandlægen bestiller bøjlerne, og din behandling går i gang.

  5. Dine tænder rykkes stille og roligt, og ca. 3. måned skal du have en ny plastik bøjle, som stille og roligt skubber dine tænder i den rigtige retning.

bottom of page