top of page

Invisalign priser

Hvad koster tandretning med Invisalign? Dette er et spørgsmål, som mange stiller, når de overvejer at få behandlet deres skæve tænder. Her får du et svar på forskellige tandstillinger.
 

Prisen for Invisalign behandling varierer meget alt efter, hvor omfattende behandlingen er. Er du i tvivl om, hvad prisen vil være for dig, kan du benytte dig af vores tilbudstjeneste, hvor du får 2 uforpligtende invisalign tilbud på retning af dine tænder. På denne måde kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvilken klinik der tilbyder den bedste pris på Invisalign behandling. Det er dog ikke kun prisen, der skal være afgørende for valget af klinik. Klinikken du vælger skal være en godkendt certificeret, og uddannet Invisalign behandler, for at sikre dig den bedst mulige behandling. Den største og bedste hjælper er invisaligntilbud.dk som hjælper dig med at indhente 2 tilbud fra certificerede og professionelle behandlere med stor invisalign erfaring tæt på din bopæl.

Hvad er prisen for tandretning med invisalign bøjle?

Prisen og behandlingstiden for en invisalign behandling afhænger meget af hvordan din tandstilling er. Her får du et overblik over forskellige tandstillinger, se dine tænder passer på billederne og beskrivelserne:

  • Skævetænder invisalign priser 

Prisen for retning af skæve tænder variere meget afhængig af hvor mange tænder der skal rettes og hvor meget de er skæve. Hvis det kun er overmunden tænderne skal rettes i koster det oftes mellem 30-40 tusinde Kroner. Er det både i undermund og overmunden er prisen op mod 50 tusinde kroner

  • Mellemrum mellem tænder invisalign priser

Prisen for retning et mellemrum mellem fortænderne med Invisalign bøjler varierer afhængig af størrelsen på mellemrummet. Et lille mellemrum koster ca. 20-30 tusinde kroner, mens et stort mellemrum kan koste op mod 50 tusinde kroner.

  • tæt siddende tænder invisalign priser

Mangler man plads mellem tænderne, kan Invisalign bøjler også være en god ide. Ofte vil en eller flere af dine tænder være drejet. Hvis det blot er en tand, du skal have rette og gjort plads til, så vil behandlingen koste ca. 35-45 tusinde kroner.

 

  • Åbentbid invisalign priser

Et åbent tandsæt ses oftest ved at fortænder ikke lukker helt sammen når du bidder sammen. Dette kan rettes med Invisalign bøjler. Behandlingen koster ca. 30-40 tusinde kroner.

  • Overbid invisalign priser

Har du overbid, kan invisalign bøjlen være yderst effektiv. Tandlægerne vil ofte vurdere, hvor meget man har overbid af overbid, og det er størrelsen af dette overbid, der bestemmer hvor lang tid behandlingen tager. Prisen på at få rettet et overbid kan derfor varierer fra 25 til 55 tusinde kroner.

  • Underbid invisalign priser

Retning af et underbid er også muligt med Invisalign bøjler. Tandlægerne vil først vurdere hvor stort underbidet er, for at kunne give en nøjagtig pris på behandlingen. Men som udgangspunkt kan man forvente en pris på 30-40 tusinde kroner.

 

  • Krydsbid Invisalign priser

Er dine tænder i underkæben placeret skæv i forhold til overkæben eller omvendt, så vil du have et krydsbid. Et krydsbid kan også rettes med invisalign bøjler, og behandlingen tager minimum år. Tandlægerne vil dog ofte vælge en anden behandling for at undgå, at skaderne på de øvrige tænder bliver for store. Prisen på invisalign bøjler til at rette et krydsbid ligger derfor på omkring 60 tusinde kroner.

Få skæve tænder_edited.png
Mellemrum mellem tænder_edited.png
Tæt siddende tænder_edited.png
Underbid_edited.png
Åbent bid_edited.png
Overbid_edited.png
Krydsbid_edited.png

Find din invisalign behandler tæt på dig og få en pris

dsakortdk4_edited.png

Find din behandler i Købenahavn:

Kommer du fra københavn, anbefaler vi Clearli.dk på frederiksberg. Clearli har rettet over 4000 tænder på patienter i københavn, måske endnu du er den næste. I spidsen for teamet sidder special tandlægen Sornsiri Sae-Wang, som har over 20 års erfaring med tandregulering. Ved Sornsiri kan du altid få en gratis konsultation helt uden omkostninger. Så overvejer du om du skal have rettet dine tænder, så er vores anbefaling at booke en konsultation herigennem.

Find din behandler i resten af landet:

Kommer du ikke fra København, eller synes du ikke du gider tage til Frederiksberg for at få rettet dine tænder, så kan du igennem Invisaligntilbud.dk få 2 priser på invisalign behandling af dine tænder fra erfarne certificerede tandlæger tæt på dig.

Andre som kiggede på invisalign priser kiggede også på:

bottom of page